Liga Infinity 2016

Liga Infinity este o competitie adresata tuturor jucatorilor de Squash. In Liga Infinity se poate inscrie oricine, indiferent de sex si varsta, clasamentul fiind unul singur. Meciurile Ligii se vor desfasura doar in incinta Infinity Sport Arena pentru a puncta in clasament.

Meciurile se vor desfasura in perioada 01 iulie-01 decembrie 2016 si te poti inscrie in orice moment din aceasta perioada. Meciurile se joaca pe principiul provocarii – din momentul inscrierii poti provoca orice jucator inscris in Liga, telefonic sau prin intermediul e-mail-ului.

La data de 01 decembrie, primii 32 jucatori din clasament vor fi impartiti in 4 categorii valorice, A, B, C, D (1-8; 9-16; 17-24; 25-32) iar fiecare categorie va fi compusa din 2 grupe de jucatori a cate 4. Acestia vor intra in Turneul Campionilor ce se va desfasura in luna decembrie (data exacta va fi anuntata la inceputul lunii decembrie)

Odata ce te-ai inscris si ai fost acceptat, poti provoca la un meci orice jucator dand click pe numele lor din clasament (pe pagina lor de profil exista un buton prin care ii poti provoca la un meci).

Regulament oficial Contul tau

Inscrie-te in Liga Infinity