Squash. Fitness. Good Looking.
Squash. Fitness. Good Looking.

Despre noi

Infinity Sport Arena este cea mai modernă sală de squash din România. Cu cinci terenuri, sală de fitness, șase camere de hotel, restaurant, magazin sportiv și zonă de relaxare pentru copii, Infinity Sport Arena va fi locul unde va începe adevărata performanță pentru squash-ul din România. Aici, cei mai buni copii și juniori se antreneaza alături de antrenori licențiați de Federația Internațională.

Datorita facilitaților sale unice în țara noastră, complexul Infinity găzduiește periodic evenimente importante atât la nivel național cât și internațional. În aprilie 2016 Infinity Sport Arena a fost gazda Campionatului European pe Echipe, divizia a 3-a, eveniment major din calendarul Federației Internaționale de Squash iar în luna august s-a desfașurat aici primul turneu internațional de juniori din țara noastră, Romanian Junior Open.

Galerie foto

,,Avem un complex dedicat exclusiv squash-ului. Vom merge în școli pentru a aduce copiii la squash. Ei reprezintă viitorul acestui sport în România”

Abbas Tawil,
finanțator

,,Ne dorim ca în 5-7 ani să avem o națională puternică de juniori. Vrem să arătăm că și în România se poate juca squash profesionist”

George Constantinescu,
președinte F.R. Squash